PIZZERIA ROOMBURG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Roomburg. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:20 Top!
1 dec 2022 om 22:39 Helaas was het vlees op de broodjes verbrand, jammer gezien het normaal top is.
26 nov 2022 om 10:12 Meer dan 1,5 uur gewacht op bezorging...
25 nov 2022 om 21:46 Pizza was top! 20 minuten te laat bezorgd dus dat was jammer.
25 nov 2022 om 20:39 Nog nooit werd zo snel mijn eten bezorgd op een vrijdagavond! Vriendelijke bezorger en heerlijk die stokbrood met kruidenboter. 10 sterren!!!
25 nov 2022 om 19:40 Opmerkelijk lekker broodje kalfsvlees. Beter krijg je niet in Leiden.
24 nov 2022 om 20:26 Helaas was mijn lasagne koud terwijl de pasta van mijn partner gloeiend heet was. Ook veeeeels te veel gehakt in de lasagne.
21 nov 2022 om 21:51 Vriendelijke bezorger, warme en heerlijke maaltijd.
20 nov 2022 om 23:42 Besteld om 16:48 en bezorg om 18:40 dus erg lange bezorgtijd, zijn we niet gewend. Hierdoor was het eten ook niet heet, maar lauw.
20 nov 2022 om 19:38 Wij hebben om 17.00 ons eten voor 4 personen besteld. Echter 3x moeten bellen. Om ons eten na 2 uur eindelijk te krijgen. We werden flink aan t lijntje gehouden. Werden afgescheept met n fles cola van 70 cent. ff niet meer bestellen wat ons betreft
20 nov 2022 om 15:25 Altijd lekker zoals ik gewend ben van pizzeria roomburg
14 nov 2022 om 22:14 Lekkere pizza, maar wel al flink afgekoeld. Bezorger zeer vriendelijk.