PIZZERIA ROOMBURG

PIZZERIA ROOMBURG De lekkerste pizza & pasta's van de regio

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1756 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Roomburg. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 0:20 De afhandeling was fantastisch. Ik werd zelfs gebeld of het goed was dat ze 15 minuten eerder zouden bezorgen.
30 jun 2022 om 10:21 Heerlijk, snel en goede prijs
27 jun 2022 om 9:12 Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Veel toppings op pizza. Bezorging was ook snel voor op een zondagavond (prime time). Niets te klagen!
24 jun 2022 om 21:39 Top
23 jun 2022 om 23:48 Ik geef aan dat ik geen knoflooksaus en plastic tasje wil (hier zit de knoflooksaus in) maar er wordt standaard € 0,10 voor in rekening gebracht dat moet anders
22 jun 2022 om 11:13 Eten was lekker. Alleen wel heel erg veel patat. Had iets minder patat verwacht.
18 jun 2022 om 20:39 Kapsalon en broodje waren erg klef, vlees was een beetje taai. Bezorging was wel erg snel.
18 jun 2022 om 8:32 Turkse pizza's waren heerlijk! Altijd super goed gevuld! Er was echt heeel veel patat! Eigenaar kwam het zelf brengen, dat vond ik erg bijzonder!
6 jun 2022 om 11:02 Gemiddeld
5 jun 2022 om 20:50 Lekker
2 jun 2022 om 19:32 Bezorging was snel. Turkse pizza was lekker maar voor patat moet je hier niet zijn. Slappe patat zonder zout en verwacht ook niet een gevuld bakje pindasaus. Jammer want de kapsalon en Turkse pizza's zijn goed!
30 mei 2022 om 8:16 Lekker, goed heet. Alleen bezorgtijd klopte niet helemaal, maar was geen probleem.